Uploaded image for project: 'XWiki MS Office Integration'
  1. XWiki MS Office Integration
  2. XOFFICE-226

Images on the xwiki page aren't exported to the word file.

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Reopened
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 1.1
    • Fix Version/s: 1.1.1, 1.2 M1
    • Component/s: XWord
    • Labels:
      None
    • Environment:
      XWiki Enterprise 2.2.2.27483, Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3, XWord 1.0.0.99, Office 2007
    • keywords:
      word images exported
    • Similar issues:

      Description

      1. I am connecting to the server as the Admin user.
      2. On the Wiki Explorer I select the page I want to edit, right click on it and then click on "Edit this page".

      The page that is shown on word doesn't have images. Instead there is a box with the following message: "The linked image cannot be displayed. The file may have been moved, renamed or deleted. Verify that the link points to the correct file and location."

      The type of file on the word document is html.

      I tried with png, gif and jpg images.
      My images are attached files on XWiki and it happens on every page.

      I have edit rights on my document repository folder (On the client PC).
      The problem is that the image is not been downloading (it is not inside the folder - file repository). The link to the image on the html file is ok.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              florin_c Florin Ciubotaru
              Reporter:
              asolorzano Abel Solórzano Astorga
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Date of First Response: