Uploaded image for project: 'Forum Application'
  1. Forum Application
  2. XAFORUM-253

The editing a comment process doesn't seem right

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2.2.1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      IE 11, Chrome 62, Firefox 56, local instance 9.8.1 with MySQL
    • Difficulty:
      Unknown
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. As an Admin or simple user add a new comment to an Answer
      2. Edit it

      Expected results: You can edit the comment.

      Actual results: Once the user clicks on Edit, it is redirected to a new page where he can change the comment but once he clicks on Save comment a blank page appears. He has to go back to the forum > topic > answer > comment to see the changes.

        Attachments

        1. Chrome63.png
          Chrome63.png
          211 kB
        2. Step1.jpg
          Step1.jpg
          84 kB
        3. Step2.jpg
          Step2.jpg
          14 kB
        4. Step3NewWordAdded.jpg
          Step3NewWordAdded.jpg
          12 kB
        5. Step4ResultsAfterClickingSaveComment.jpg
          Step4ResultsAfterClickingSaveComment.jpg
          10 kB
        6. Step5.jpg
          Step5.jpg
          83 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              ganechitoaei Gabriela Anechitoaei
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Date of First Response: