Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 2.3.1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Other
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Ubuntu server (inside VMware)
      Tomcat6 (installed via apt-get if that makes any difference)
      MySQL
    • keywords:
      Log in fail:Log in broken:
    • Similar issues:

      Description

      Hi,

      I've got some login problems with the xwiki version 2.3.1.29118.

      The problem I have is that when I try to log in with any user, including Admin, the login page only refreshes and nothing happens. I've read here that someone had exactly the same problems as I do, found at http://jira.xwiki.org/jira/browse/XE-91
      And clearing cashe as suggested there didnt help me, not have anything I tried so far :/

      I also seem to have problems with the logging not working, there isn't simply a xwiki.log file anywhere, hence it makes it harder for me and probably you too, so solve this.


      Johan

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              sdumitriu Sergiu Dumitriu
              Reporter:
              duzzy Johan Bergman
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: