Uploaded image for project: '{RETIRED} XWiki Enterprise'
  1. {RETIRED} XWiki Enterprise
  2. XE-999

"Create new theme" button doesn't creates a valid new theme

    XMLWordPrintable

    Details

    • keywords:
      Win7, FF, Chrome
    • Similar issues:

      Description

      If the user doesn't customize anything, clicking on "Create new theme" button redirects to

      http://localhost:8080/xwiki/bin/inline/Theme+name../Main?template=ColorThemes.ColorThemeTemplate&title=Theme%20name...
      

      creating a

      http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Theme+name../Main
      

      if you look in the Space AllDocs, see index.png, but this page links to

      http://localhost:8080/xwiki/bin/view/Theme+name../
      

      which doesn't exists.

      The correct behavior is to create a new page inside the "ColorThemes" space named "Theme name".
      I guess the problem are the dots "..."

        Attachments

        1. create.png
          create.png
          2 kB
        2. index.png
          index.png
          1 kB
        3. theme.png
          theme.png
          3 kB

          Activity

            People

            Assignee:
            marta Marta Girdea
            Reporter:
            evalica Ecaterina Moraru (Valica)
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response: