Uploaded image for project: 'XWiki Rendering'
  1. XWiki Rendering
  2. XRENDERING-200

Confluence parser doesn't recognize bold when the bold token is surrounded by space chars

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Won't Fix
    • Affects Version/s: 4.0
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Similar issues:

      Description

      See CTS simple/bold/bold2 test

      Input:

      This is * bold *
      

      Generates:

      <document><parameter0><metadata class="linked-hash-map"><entry><string>syntax</string><org.xwiki.rendering.syntax.Syntax><type><name>Confluence</name><id>confluence</id></type><version>1.0</version></org.xwiki.rendering.syntax.Syntax></entry></metadata></parameter0><paragraph parameter0=""><word>This</word><space></space><word>is</word><specialSymbol> </specialSymbol><specialSymbol>*</specialSymbol><specialSymbol> </specialSymbol><word>bold</word><space></space></paragraph></document>
      

      Instead of:

      <document><parameter0><metadata class="linked-hash-map"><entry><string>syntax</string><org.xwiki.rendering.syntax.Syntax><type><name>Confluence</name><id>confluence</id></type><version>1.0</version></org.xwiki.rendering.syntax.Syntax></entry></metadata></parameter0><paragraph parameter0=""><word>This</word><space></space><word>is</word><space></space><format parameter0="BOLD" parameter1=""><space></space><word>bold</word><space></space></format></paragraph></document>
      

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                vmassol Vincent Massol
                Reporter:
                vmassol Vincent Massol
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                0 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: