Uploaded image for project: 'Blog Application'
  1. Blog Application
  2. BLOG-74

User that had no rights on a blog (old blog) before changing to the new type of blog has many Red messages in the Blog now, also same issue appears when the user has Deny on a blog (Deny given with the new app to a blog already created)

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 9.4-milestone-1
    • Fix Version/s: 9.4
    • Labels:
      None
    • Environment:
      IE 11, XE 9.2
    • Similar issues:

      Description

      Preconditions: Before the switch to the new Blog type create a blog with some user restrictions. In my case I didn't give any rights to user U2 (See attachment)

      Steps to reproduce:

      1. Log in as the user with no rights to a old blog e.g. U2
      2. Click on Blog

      Expected results: The blog posts that the user doesn't have access to don't appear at all in the list.

      Actual results: Many red messages appear with "X is not a blog post!"

      NOTE: With the new blog app I logged as Admin and Changed the rights to another "old" blog. I've given DENY view to U2. Same issue as above happen in the Blog list.

        Attachments

        1. RightsBlogBeforeNewBlog.jpg
          135 kB
          Gabriela Anechitoaei
        2. RightsBlogBeforeNewBlog.jpg
          135 kB
          Gabriela Anechitoaei
        3. U2BlogView.jpg
          239 kB
          Gabriela Anechitoaei
        4. U2Rights.jpg
          113 kB
          Gabriela Anechitoaei

          Activity

            People

            • Assignee:
              mouhb Mohamed Boussaa
              Reporter:
              ganechitoaei Gabriela Anechitoaei
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: