Uploaded image for project: '{RETIRED} XWiki Enterprise Manager'
  1. {RETIRED} XWiki Enterprise Manager
  2. XEM-213

xwiki manager not responding to forwarded http requests

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Critical
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 3.4, 3.5
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      latest debian/tomcat/apache/java/mysql
    • Similar issues:

      Description

      After upgrading to 3.4 and also 3.5 my xwiki is not responding to my forwarded ip (like 'http://<my_url_name>:<my_forwarded_port>/xwiki/bin/view/Main/'). Before there were no troubles. But now i just can acces subwikis (like 'http://<my_url_name>:<my_port>/xwiki/wiki/bildung/view/Main/').

      I just become redirected to the url for non existing pages defined in the 'xwiki.cfg'

        Attachments

        1. catalina.out usepath 0.txt
          13 kB
          Thomas Steinbach
        2. catalina.out usepath 1.txt
          13 kB
          Thomas Steinbach
        3. xwiki_request_response.txt
          2 kB
          Thomas Steinbach

          Activity

            People

            Assignee:
            tmortagne Thomas Mortagne
            Reporter:
            thomassteinbach Thomas Steinbach
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response: