Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-10091

Wiki Descriptors that does not have pretty name are not listed in the Wiki Index after an upgrade from 4.5.4

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.4.1
    • Fix Version/s: 6.0-milestone-1, 5.4.3
    • Component/s: Wiki
    • Labels:
      None
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. use XEM 4.5.4
      2. go to XEMManager/Install and create the default template (called "templatexe")
      3. upgrade to XWiki 5.4.1
      4. go to wiki index

        All the previously created wikis appears, except "templatexe".

      Then:

      1. go to XWiki.XWikiServerTemplatexe
      2. edit the descriptor, add a pretty name, save
      3. it is now in the Wiki Index
      4. go back to the descriptor, set an empty pretty name
      5. it is still in the Wiki Index, because even if the pretty name field is empty, it does exist.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              gdelhumeau Guillaume Delhumeau
              Reporter:
              gdelhumeau Guillaume Delhumeau
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: