Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-10617

StackOverflow exception on startup with possibly corrupted extensions

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.1
    • Fix Version/s: 6.2-milestone-1
    • Component/s: Extension
    • Labels:
      None
    • Environment:
      XWiki enterprise on version 6.1 on an ubuntu 12.04 with tomcat7 and postgres 9.1 installed
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      What I did:
      I upgraded our xwiki instance from 4.3 to 6.0.1. After our daily restart script ran, the service didn't come up again.
      6.1 release just came out, so I upgraded to 6.1 which was successful. I re-configured ldap service and some other admin pages like search and then tried to restart the service again, which then failed again with a stack overflow.

      How I "fixed" it:
      I removed one of the extensions in the default permanent store called "org%2Exwiki%2Eplatform%253Axwiki-platform-user-profile-ui" - Xwiki just tells me it is initializing after every reboot, but at least it comes up now.

      I attached my extension/repository directory here.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                tmortagne Thomas Mortagne
                Reporter:
                Phobeus Pascal Stählin
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response: