Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-11472

The default displayer for users is failing with guest

    XMLWordPrintable

    Details

    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:
      (note: this issues does not reproduce only in AWM)

      1. Go to "More Applications" from "Application" panel
      2. Click on "Create your own"
      3. Start creating an app
      4. Add a "User" field
      5. Click on "Next" button
      6. Add your newly added field on the livetable by adding it from the list
      7. After you save the app, add a new entry
      8. Go to the app home page
      9. The column corresponing to the "User" field is displayed correctly when logged in but it runs into a NPE when viewing as guest.

      The issue does not reproduce on 6.2.4.
      It seems that between 6.2.4 and 6.3 there were some changes made on displayer_users.vm which lead to this issue.

      Stack trace

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              vmassol Vincent Massol
              Reporter:
              vrachieru Victor Rachieru
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: