Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-16742

(Simple) user type is not displayed by default in User Directory's Livetable when the respective column is added

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 8.4.6, 11.8-rc-1
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: User - User Directory
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 10 Pro 64 bit, Chrome 77, using a local instance XWiki 11.8 RC1 on MySQL 5.7
    • Difficulty:
      Unknown
    • Similar issues:

      Description

      STEPS TO REPRODUCE

      1. Login as Admin
      2. Go to Administer Wiki > Users & Rights > Users
      3. Create some users
      4. Go to Administer Wiki > Users & Rights > User Directory
      5. Add 'User Type' column in 'Columns to display' section and save

      EXPECTED RESULTS

      All created users have 'Simple' displayed in the User Type column (since this is the default setting which was not altered).

      ACTUAL RESULTS

      There is no value displayed for users, only for Admin it's displayed by default.

      However, if the users change their type (to Advanced and/or back to Simple), the value is displayed properly.

      This was also reproduced on XWiki 8.4.6, so it's been present for a long time.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              iandriuta Ilie Andriuta
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Date of First Response: