XWiki Platform
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-1937

Importing a document with attachments over an existing document fails

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Major Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.2 RC1
    • Fix Version/s: 1.4 M2
    • Component/s: {Unused} Core
    • Labels:
      None
    • Similar issues:

      Description

      Importing an XE xar twice will report that 3 documents were not installed, those with attachments.

      Actually, the document is replaced, along with the attachments, just the error is wrongly reported.

        Issue Links

          Activity

          Hide
          Ricardo Rodriguez added a comment -

          I keep getting the same error while importing xwiki-enterprise-wiki-1.3.xar in a 1.3.8295 installation.

          It is an updated on a virtual wiki. Same documents than in errors with previous XWiki releases:

          Main.LuceneSearch
          Panels.SyntaxHelp
          Photos.NewAlbum
          XWiki.XWikiSyntax

          Show
          Ricardo Rodriguez added a comment - I keep getting the same error while importing xwiki-enterprise-wiki-1.3.xar in a 1.3.8295 installation. It is an updated on a virtual wiki. Same documents than in errors with previous XWiki releases: Main.LuceneSearch Panels.SyntaxHelp Photos.NewAlbum XWiki.XWikiSyntax
          Hide
          Sergiu Dumitriu added a comment -

          Fixed in rev. 9334

          Show
          Sergiu Dumitriu added a comment - Fixed in rev. 9334
          Hide
          Sergiu Dumitriu added a comment -

          Note that there is another error that might occur, something like "Failed to delete document Photos.NewAlbum". That occurs after trying to import once with the broken packager, as it breaks the attachment history, which later breaks the document deletion, but that is a core/storage bug, and not a packager one.

          Show
          Sergiu Dumitriu added a comment - Note that there is another error that might occur, something like "Failed to delete document Photos.NewAlbum". That occurs after trying to import once with the broken packager, as it breaks the attachment history, which later breaks the document deletion, but that is a core/storage bug, and not a packager one.
          Hide
          Vincent Massol added a comment -

          can we still consider this issue solved since this is what most people will have as a config and thus it'll fail for them, thus they would be right in reopening this issue. WDYT?

          Show
          Vincent Massol added a comment - can we still consider this issue solved since this is what most people will have as a config and thus it'll fail for them, thus they would be right in reopening this issue. WDYT?
          Hide
          Sergiu Dumitriu added a comment -

          Fixed the second error (XWIKI-2336).

          Show
          Sergiu Dumitriu added a comment - Fixed the second error ( XWIKI-2336 ).

            People

            • Assignee:
              Sergiu Dumitriu
              Reporter:
              Sergiu Dumitriu
            • Votes:
              1 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: