Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-4622

login impossible with ie on a sub wiki

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Cannot Reproduce
    • Affects Version/s: 2.0.1, 2.0.3, 2.0.4
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Tomcat 6.0.14, jre1.5.0_19, intranet
    • keywords:
      login sessionid XEM
    • Difficulty:
      Unknown
    • Similar issues:

      Description

      I have created a subwiki with XEM, callled "bim_wiki", based on the default template, with the alias :bim_wiki.priv.rhodia.com.
      I put this adress in ie: http://bim_wiki.priv.rhodia.com:8080/xwiki/bin/view/Main/
      I have access to the home page. I click on "log in" to connect myself, I access this page: http://bim_wiki.priv.rhodia.com:8080/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin?xredirect=http%3A%2F%2Fbim_wiki.priv.rhodia.com%3A8080%2Fxwiki%2Fbin%2Fview%2FMain%2F
      I tape: "superadmin/system", it redirects me on this page: http://bim_wiki.priv.rhodia.com:8080/xwiki/bin/view/Main/;jsessionid=9359682BC13A1891D2033FA39735FD77
      and I'm not connected.
      When I try the same with Firefox, I'm redirected on the page http://bim_wiki.priv.rhodia.com:8080/xwiki/bin/view/Main/ and I'm connected as superadmin.

      I have any error log in tomcat logs.

      My aliases are still not created so I put the ip of my srever and the alias in the file host of my computer.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            vmassol Vincent Massol
            Reporter:
            raphaelle raphaelle Rhodia
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response: