Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-4707

"All Attachments" Live Table doesn't show any attachment

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.1.1
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      XWiki Enterpise, Jetty, Oracle, Windows
    • Difficulty:
      Unknown
    • Similar issues:

      Description

      When I try to list attachments in my XWiki Enterprise - I use menu "Document Index" and select page "Attachments" - but this live table doesn't show any attachment in my wiki. If I look at page (also in Document Index) "Tree" - I can see some attachments in a tree. I have some attachments in my wiki. Same situation, If I try to use Live Table for my own purposes - I cannot see any attachments in a wiki or space. For wiki pages - all is ok. Problem with Live Table only for attachments. I tried for 2.0.2, 2.0.5, 2.1, 2.1.1 - same situation. All these versions I tried as a fresh install too - same situation.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              vmassol Vincent Massol
              Reporter:
              ecolesnicov Eugen Colesnicov
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: