Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-8553

EM UI does not allow installing an extension on a subwiki when it's installed on another wiki

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.3
    • Fix Version/s: 4.3.1
    • Component/s: Extension
    • Labels:
      None
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      XEM after upgrade to 4.3 (4.1->4.3) upgrades only main Wiki as desired.
      But it fails to upgrade sub-wikis.

      When I'm trying to install UI XAR on a sub-wiki, it says me, that it is already installed on main wiki and gives no options to install it on the sub-wiki.

      XWiki Enterprise - UI (% class

      "extension-version %)4.3 ==

      Installed
      Back to list

      by: XWiki Development Team

      Default set of wiki pages containing both content and default applications for XWiki Enterprise.

      Description
      Dependencies

      License: GNU Lesser General Public License 2.1
      Website: extensions.xwiki.org?id=org.xwiki.enterprise:xwiki-enterprise-ui:::
      Installed in the following wikis: xwiki

      Main Wiki shows, that it is installed already on wiki farm.

      XWiki Enterprise - UI All4.3

      Installed

      by: XWiki Development Team
      All in one XWiki Enterprise XAR package

      Description

      License: GNU Lesser General Public License 2.1
      Website: extensions.xwiki.org
      Features: [org.xwiki.enterprise:xwiki-enterprise-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-livetable-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-index-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-panels-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-administration-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-scheduler-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-watchlist-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-statistics-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-search-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-search-solr-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-blog-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-office-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-webdav-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-tag-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-rendering-wikimacro-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-annotation-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-invitation-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-extension-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-sheet-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-appwithinminutes-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-linkchecker-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-dashboard-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-user-ui, org.xwiki.platform:xwiki-platform-logging-ui]

      The only option I have is to "uninstall it from farm"

      It was advised to import of http://maven.xwiki.org/releases/org/xwiki/platform/xwiki-platform-extension-ui/4.3/xwiki-platform-extension-ui-4.3.xar to fix a problem.

      It fixes a problem, I can see UI as installed application, but with the only option to UNINSTALL it from XWiki farm. BUT it wasn't installed yet.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              tmortagne Thomas Mortagne
              Reporter:
              haru Dmitry Bakbardin
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: