Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-13993

"Install new applications" link from Applications panel doesn't properly redirect to Administration page

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 9.0-rc-1
    • Fix Version/s: 9.0
    • Component/s: Administration
    • Labels:
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Inside the Applications panel click on "More applications" and then on "Install new applications".

      You are redirected to http://localhost:8080/xwiki/bin/view/XWiki/XWikiPreferences?editor=globaladmin&section=XWiki.AddExtensions instead of http://localhost:8080/xwiki/bin/admin/XWiki/XWikiPreferences?editor=globaladmin&section=XWiki.AddExtensions and you see the page XWiki.XWikiPreferences in a sort of Class edit mode.

      The issue is that the page XWiki.XWikiPreferences doesn't redirect anymore from "view" action to "admin".

      On 8.4.4 if you go to http://localhost:8080/xwiki/bin/view/XWiki/XWikiPreferences you are properly redirected to http://localhost:8080/xwiki/bin/admin/XWiki/XWikiPreferences , but not anymore on 9.0RC1.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              tmortagne Thomas Mortagne
              Reporter:
              msmeria Manuel Smeria
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: