Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-15884

New Applications missing in Applications Panel for logged in user

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 10.10-rc-1
    • Fix Version/s: 10.10
    • Component/s: Panels
    • Labels:
    • Environment:
      XWiki 10.10-rc-1 on docker, using tomcat-postgres, (docker image custom build by using the official github repo)
      Firefox 63.0.3
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      If you install extensions, they do not appear in the Applications Panel. If you log out, they are visible. Hard-refresh does not help. If you modify the administration the Applications show up.

      Steps to reproduce:

      1. Install complete new xwiki env. (docker compose tomcat postgres), install standard flavor, admin user "Administrator"
      2. Install extensions e.g. FAQ / Blog / Forum

      Expected: after a Site Reload they appear in the "Applications Panel"
      Actual Behavior: they are not displayed

      See attached GIF.

      If you check the administration for Applications Panel, they are listed as "in the bar".
      If you log out, the apps are displayed. If the Administration is saved, the apps are shown.
      If you then install another extension, it is again missing.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              tmortagne Thomas Mortagne
              Reporter:
              AutomationX Mario (AutomationX)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: