Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-17780

Comment 'Reply' button is missing after adding a comment and refreshing the page

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 12.7, 12.6.2
    • Fix Version/s: 12.8-rc-1, 12.6.3
    • Labels:
    • Environment:
      Windows 10 Pro 64 bit, Firefox 80, using a local instance of XWiki 12.6.2 on MariaDB 10.5, Tomcat 9.0.37
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Pull Request Status:
      Pull Request accepted
    • Similar issues:

      Description

      STEPS TO REPRODUCE

      1. Login
      2. Go to a page
      3. Click 'Comment' button
      4. Add some text
      5. Click 'Add comment'
      6. Refresh the page (or navigate to another page)
      7. Observe the comment section and the comment posted

      EXPECTED RESULTS

      All buttons are present near the comment posted: 'Reply', 'Edit', 'Permalink' and 'Delete' buttons.

      ACTUAL RESULTS

      The 'Reply' button is missing (from all pages where are comments posted) and doesn't appear even if the comment is edited and then saved again.

      However, it appears to be showing right after another comment is added, but still missing if the page is refreshed once again after that.

      The issue could not be reproduced on XWiki 12.7 RC1 or XWiki 12.6.1.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                mleduc Manuel Leduc
                Reporter:
                iandriuta Ilie Andriuta
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response: