Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-17817

Users land to a (broken) page with missing elements when adding a reply to an annotation

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 12.6.2, 12.7.1
    • Fix Version/s: 12.8-rc-1, 12.6.3
    • Component/s: Annotations
    • Labels:
    • Environment:
      Windows 10 Pro 64 bit, Edge 85, using a local instance of XWiki 12.6.2 on Oracle 19c, Tomcat 9.0.37
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      STEPS TO REPRODUCE

      1. Login
      2. Select some text
      3. Press CTRL+M and insert a word for example
      4. Click 'Add annotation'
      5. Click on the small yellow icon from the annotation
      6. Click 'Reply' button

      EXPECTED RESULTS

      The user is directed to the comments section where a reply can be added under the previously added annotation.

      ACTUAL RESULTS

      The user is redirected to what is seems a comment section, but the page is missing most of XWiki page elements (like Panels, Navigation bar, footer).

      Only some buttons are displayed (but wrongly placed), which when they're clicked nothing happens.

      The issue could not be reproduced in XWiki 12.6.1.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            surli Simon Urli
            Reporter:
            iandriuta Ilie Andriuta
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response: