Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-18718

Additional unnecessary characters displayed in warning message when editing a subwiki descriptor from Administration

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 13.4
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Administration
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 10 Pro 64 bit, Chrome 91, using a local instance of XWiki 13.4 (PostgreSQL 13/ Tomcat)
    • Difficulty:
      Unknown
    • Similar issues:

      Description

      STEPS TO REPRODUCE

      1. Login as Admin
      2. Create a subwiki
      3. Go to subwiki > Administer Wiki > Wikis> Descriptor
      4. Update the Description field
      5. Click 'Save'

      EXPECTED RESULTS

      The warning message is displayed properly, without any typo or other characters.

      ACTUAL RESULTS

      There are some additional unnecessary characters displayed in the message:

      "The new owner's user does not exist or it may come from a different wiki.*\n*Are you sure you want to use it and continue with the save operation?"

       

      I've tested also on XWiki 12.10.7 and 13.3, but the warning message when editing a wiki descriptor from Administration is not being displayed.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            iandriuta Ilie Andriuta
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: