XWiki Platform
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-7394

Error when searching for some text followed by ! char

    Details

    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Type in the search box something like "NewPage!".
      UI behaves ok, but there is an error in console. See the attachment for the stacktrace.

        Activity

        Hide
        Sergiu Dumitriu added a comment - - edited

        ! is a shortcut for NOT, so it expects something after it. Should we change the syntax so that only "-" or "NOT" are used, manually escaping (or removing) "!"?

        Show
        Sergiu Dumitriu added a comment - - edited ! is a shortcut for NOT, so it expects something after it. Should we change the syntax so that only "-" or "NOT" are used, manually escaping (or removing) "!"?
        Hide
        Vincent Massol added a comment -

        IMO we should:

        • display a user error on the search page
        • don't display an error in the console since it's expected and not an error. We could print something in debug mode only
        Show
        Vincent Massol added a comment - IMO we should: display a user error on the search page don't display an error in the console since it's expected and not an error. We could print something in debug mode only
        Hide
        Sergiu Dumitriu added a comment -

        Fixed in 3124e16

        Show
        Sergiu Dumitriu added a comment - Fixed in 3124e16

          People

          • Assignee:
            Sergiu Dumitriu
            Reporter:
            Bogdan Flueras
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response: