XWiki Platform
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-8487

Blog categories aren't added in the right place on IE9

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Trivial Trivial
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.3-rc-1
    • Fix Version/s: 4.4-rc-1
    • Component/s: {Unused} Blog
    • Labels:
      None
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:

      • Login as a user or admin
      • Click on "Blog"
      • Click on a blog post
      • Click "Edit"
      • Scroll down to the "Category" section
      • Hover over a category and click on the tree icon next to it
      • Fill in the new category name
      • Click "Add"

      The new category will not be added as a subcategory of the category where you clicked the tree icon, but instead will be added with no parent category.

      Tested on IE9. Does not reproduce on Chrome 23, Firefox 17 and IE8.

      1. 1.png
        7 kB
      2. 2.png
        4 kB

        Activity

        Hide
        Sergiu Dumitriu added a comment -

        Fixed in 655adbc

        Warning: browsing the DOM using Prototype's navigation methods (like down or select) will fail if the DOM node has just been moved from one place to another in the document.

        Show
        Sergiu Dumitriu added a comment - Fixed in 655adbc Warning: browsing the DOM using Prototype's navigation methods (like down or select ) will fail if the DOM node has just been moved from one place to another in the document.

          People

          • Assignee:
            Sergiu Dumitriu
            Reporter:
            Manuel Smeria
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:
              Date of First Response: