Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-11985

DocumentTree's 'openTo' parameters not working in conjunction with 'root' parameter

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0
    • Fix Version/s: 6.4.4, 7.0.1, 7.1-milestone-1
    • Component/s: Index
    • Labels:
      None
    • Development Priority:
      High
    • Difficulty:
      Easy
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      I've tried:

      {{documentTree showTranslations="false" showAttachments="false" showChildDocuments="true" openTo="document:$doc.documentReference" root="document:Main.WebHome" /}}
      

      and

      {{documentTree root="document:Main.WebHome" showTranslations="false" showAttachments="false" openTo="document:$openToDoc" /}}
      

      Select from the Panel, 'Sandbox.TestPage2' page.

      When using root, the nodes are not get expanded anymore and the item is not highlighted, see bug.png vs. expected.png

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              mflorea Marius Dumitru Florea
              Reporter:
              evalica Ecaterina Moraru (Valica)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: