Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-11985

DocumentTree's 'openTo' parameters not working in conjunction with 'root' parameter

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 7.0
    • Fix Version/s: 6.4.4, 7.0.1, 7.1-milestone-1
    • Component/s: Index
    • Labels:
      None
    • Development Priority:
      High
    • Difficulty:
      Easy
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      I've tried:

      {{documentTree showTranslations="false" showAttachments="false" showChildDocuments="true" openTo="document:$doc.documentReference" root="document:Main.WebHome" /}}
      

      and

      {{documentTree root="document:Main.WebHome" showTranslations="false" showAttachments="false" openTo="document:$openToDoc" /}}
      

      Select from the Panel, 'Sandbox.TestPage2' page.

      When using root, the nodes are not get expanded anymore and the item is not highlighted, see bug.png vs. expected.png

        Attachments

        1. bug.png
          37 kB
          Ecaterina Moraru (Valica)
        2. expected.png
          58 kB
          Ecaterina Moraru (Valica)
        3. firstLevel.png
          44 kB
          Ecaterina Moraru (Valica)

          Activity

            People

            • Assignee:
              mflorea Marius Dumitru Florea
              Reporter:
              evalica Ecaterina Moraru (Valica)
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: