Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-14499

No icons appear from the HTML export

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 9.5
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Old Core - HTML Export
    • Labels:
    • Environment:
      IE 11, Chrome 59, Firefox 54, local instance 9.5.1 with MySQL database
    • Difficulty:
      Unknown
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:

      1. Create a page e.g. P1 and add some content
      2. Create a child page P2 (P1/P2)
      3. Create a child page P3 (P1/P2/P3)
      4. Export as HTML page P1 with children
      5. Extract the zip
      6. Open the Index page
      7. Open each page and observe the UI

      Expected results: The UI of the exported pages is the same as the original ones.

      Actual results: Icons don't appear. Results can be seen for IE/Firefox and Chrome browser.

      NOTE: HTML export works on 9.4.

        Attachments

        1. P1withIE11.jpg
          P1withIE11.jpg
          248 kB
        2. P3withChrome.jpg
          P3withChrome.jpg
          110 kB
        3. P3withFirefox.jpg
          P3withFirefox.jpg
          113 kB
        4. P3withIE11.jpg
          P3withIE11.jpg
          122 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                vmassol Vincent Massol
                Reporter:
                ganechitoaei Gabriela Anechitoaei
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response: