Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-14819

The placeholder text from Administration > Extensions does not disappear when start typing on Edge

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 9.9
    • Fix Version/s: None
    • Labels:
    • Environment:
      Windows 10 Pro 64 bit, Microsoft Edge v.16, using a local instance XWiki 9.9 on HSQL
    • Difficulty:
      Trivial
    • Similar issues:
    • GCI categories:
      Code

      Description

      STEPS TO REPRODUCE:

      1. Login with Admin
      2. Go to Administer Wiki > Extensions
      3. Place the cursor on the beginning of the placeholder text on the search box
      4. Type the name of an extension

      EXPECTED RESULTS

      When the user starts typing, the placeholder text 'search extension...' dissapears.

      ACTUAL RESULTS

      The placeholder text doesn't dissapear when start typing. However, if all typed characters are deleted and the user starts typing again, the text dissapears as it should.

      The issue reproduces only on Edge browser.

        Attachments

        1. Blog_Edge.jpg
          211 kB
          Ilie Andriuta
        2. Edge_Placeholder.jpg
          353 kB
          Ilie Andriuta

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              iandriuta Ilie Andriuta
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Date of First Response: