Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-8972

Some Profile submenus aren't displayed correctly when you open them in a new tab

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 4.5.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: User - User Profile
    • Labels:
    • Environment:
      Windows 8
      Chrome 26
    • Difficulty:
      Unknown
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce (for Network):

      • Hover over the "Profile" menu and middle-click on "Network" to open the link in a new tab
      • Switch to that tab; the page now has a scrollbar (networkTab.png)
      • Scroll down in order to see the rest of the submenus (networkTab2.png)

      If you hover over the "Profile" menu and click on "Network" the page looks good (network.png). This bug affects all the Profile submenus except Profile and "My Dashboard". Also I couldn't reproduce it on Firefox.

        Attachments

        1. network.png
          network.png
          18 kB
        2. networkTab.png
          networkTab.png
          15 kB
        3. networkTab2.png
          networkTab2.png
          14 kB

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              gdelhumeau Guillaume Delhumeau
              Reporter:
              msmeria Manuel Smeria
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:
                Date of First Response: