Uploaded image for project: 'XWiki Platform'
  1. XWiki Platform
  2. XWIKI-8440

Unable to link to an attachment from the current page in the WYSIWYG Editor using "All Pages" tab

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.3-milestone-2, 4.3-rc-1
    • Fix Version/s: 4.5.1
    • Component/s: WYSIWYG Editor
    • Labels:
    • Tests:
      Integration
    • Difficulty:
      Medium
    • Documentation:
      N/A
    • Documentation in Release Notes:
      N/A
    • Similar issues:

      Description

      Steps to reproduce:

      • Login as a user or admin
      • Navigate to a page and add an attachment to it (in my case "TestPage3" and "vader.jpg")
      • Edit the page in WYSIWYG mode
      • Click on Link->Attached File...
      • Click on the "All pages" tab
      • Navigate to your page, click on "Attachments" and then click on your attachment
      • Click on "Select"

      There will be an error message saying "No attachment was selected". I have to mention this bug doesn't exist on the "Current page" tab.

      Tested on Firefox 16.0.2, IE 8, IE 9 and Chrome 23.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                mflorea Marius Dumitru Florea
                Reporter:
                msmeria Manuel Smeria
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved:
                  Date of First Response: